ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη Κούγια για Μαρινέλλα: «Βάπτισε Χριστιανή την πρώτη σύζυγό μου…»

Αποκάλυψη Κούγια για Μαρινέλλα: «Βάπτισε Χριστιανή την πρώτη σύζυγό μου…»
Συγκλονισμένος δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρινέλλα, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε και την άγνωστη σχέση που τους συνδέει.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και, μεταξύ άλλων, περιέγραψε ότι κατά σύμπτωση δεν βρισκόταν και ο ίδιος στο Ηρώδειο την ημέρα που η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε στη σκηνή, μιας και συνηθίζει να παρακολουθεί τις διάφορες εκδηλώσεις της τραγουδίστριας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην άγνωστη στο ευρύ κοινό μεταξύ τους σχέση, εξηγώντας μάλιστα πως υπήρξαν επί σειρά ετών αδελφικοί φίλοι, ενώ είχαν γίνει και συγγενείς, με τη Μαρινέλλα να τον παντρεύει με την πρώτη του σύζυγο.

Αλέξης Κούγιας: Γίναμε αδελφικοί φίλοι και συγγενείς με τη Μαρινέλλα

«Είμαι ακόμη συγκλονισμένος. Δεν γνωρίζει, βέβαια, ο κόσμος ότι υπήρξα 20 χρόνια δικηγόρος της Μαρινέλλας, τότε που ήταν ιδιαίτερα ενεργή στις συνεργασίες της με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και τις εταιρείες παραγωγής. Τότε ήταν η εποχή των δίσκων», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας για τη Μαρινέλλα.

«Γίναμε αδελφικοί φίλοι και γίναμε και συγγενείς. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, βάπτισε Χριστιανή την πρώτη μου σύζυγο, η οποία ήταν Ισραηλίτισσα, στο εκκλησάκι το ιδιόκτητο που έχω στο Βέλο Κορινθίας. Εκεί, σε αυτό το εκκλησάκι έγινε και ο γάμος μας με κουμπάρα τη Μαρινέλλα», συνέχισε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας την άγνωστη σχέση τους.

«Τα τελευταία χρόνια χαθήκαμε για λίγο, όμως κάθε φορά που είχε μια εκδήλωση ήμουν εκεί, παρών. Ως σύμπτωση δεν ήμουν στην εκδήλωση στο Ηρώδειο, γιατί είχα δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή έχω επικοινωνήσει με τον γιατρό της και έχω πληροφορηθεί την πορεία της υγείας της, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί είναι απόρρητα θέματα αυτά. Είμαι συγκλονισμένος» περιέγραψε, ακόμη, ο Αλέξης Κούγιας.

«Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στις τελευταίες παραστάσεις που έκανε στο Γκάζι. Δεν καταφέραμε ποτέ, ενώ το ήθελα και εγώ, το ήθελε και αυτή, να πάμε σε ένα εστιατόριο να δειπνήσουμε. Δυστυχώς, η λατρεία που έχει εκείνη στο επάγγελμά της, και η λατρεία που έχω εγώ στο λειτούργημά μου, ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας, και πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτό το βαρύ εγκεφαλικό θα την αποτρέψει από το να είναι πάλι πάνω στη σκηνή», τόνισε.

«Η μόνη της έννοια και φροντίδα ήταν η κόρη της, η Τζωρτίνα, την οποία μόνη της έχει μεγαλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτόν τον λόγο μέχρι και τα 86 της χρόνια ήταν ακμαία, γιατί δεν είναι εύκολο να τραγουδάς τρεις ώρες πάνω σε μια σκηνή σε αυτή την ηλικία», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του για τη Μαρινέλλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr