Έπαθε σοκ: Είδε τα πράγματα που του έκλεψαν από το σπίτι του να πωλούνται ως αντίκες στο Facebook!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπαθε σοκ: Είδε τα πράγματα που του έκλεψαν από το σπίτι του να πωλούνται ως αντίκες στο Facebook!

Στη Ρόδο, ένας 57χρονος κάτοικος Μαλώνας, είδε τα κλοπιμαία που αφαιρέθηκαν από το σπίτι του, να πωλιούνται ως αντίκες στο marketplace του Facebook.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, το σπίτι του 57χρονου είχε διαρρήξει άγνωστος δράστης σπάζοντας το τζάμι παραθύρου και αφαίρεσε από το εσωτερικό 20 παραδοσιακά ροδίτικα πιάτα περίπου συνολικής αξίας 500 ευρώ και ένα χαλί φτιαγμένο στον αργαλειό αξίας τουλάχιστον 150 ευρώ.

Ρόδος: Πώς ο 57χρονος παγίδευσε τον κλέφτη

Την περασμένη Τρίτη ο 57χρονος εντόπισε στο marketplace του Facebook» ένα με προφίλ «Γιώργος αντίκες» στο οποίο διατίθενται προς πώληση τα κλοπιμαία.

Στη συνέχεια ο 57χρονος ήρθε σε επικοινωνία με τον χρήστη της σελίδας δηλώνοντας ενδιαφέρον για την αγορά των προϊόντων. Ο χρήστης του λογαριασμού του έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας με σκοπό την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας.

Στη συνέχεια ο νόμιμος ιδιοκτήτης μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για υποβολή εγκλήσεως. Κατόπιν έρευνας της αστυνομίας, βρέθηκαν κάποια από τα κλεμμένα αντικείμενα του ιδιοκτήτη, 16 παραδοσιακά ροδίτικα πιάτα, στην κατοχή του ενός 35χρονου με καταγωγή από την Αλβανία.

Με συντονισμένες ενέργειες τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr