Φωτιά στο Σοφικό: Εθελοντής πυροσβέστης υπέστη καρδιακό επεισόδιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο Σοφικό: Εθελοντής πυροσβέστης υπέστη καρδιακό επεισόδιο

H πυρκαγιά εξελίχθηκε σε δύο πύρινα μέτωπα, το ένα προς Επίδαυρο και το άλλο προς Κόεφο και Αγγελόκαστρο.

Ένας πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης με καταγωγή από το Σοφικό που επιχειρούσε εθελοντικά στη φωτιά, καθώς δε είχε βάρδια, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και διακομίζεται στο Κρατικό της Νίκαιας.

Επίσης, στο νοσοκομείο της Κορίνθου μεταφέρθηκαν και ακόμα τρεις τραυματίες, ένας εθελοντής και δύο πυροσβέστες από τη φωτιά στο Σοφικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Οι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητο μέσα στην πυρκαγιά και έτσι τραυματίστηκαν, το μεσημέρι της Τετάρτης (17/07/2024).

Στο μέτωπο της φωτιάς η εικόνα είναι καλύτερα και πλέον δεν υπάρχει φλόγα, μόνο ορισμένες μικρές εστίες πίσω από το βουνό. Όλο το βράδυ ο μεγαλύτερος φόβος θα είναι οι αναζωπυρώσεις και οι δυνάμεις παραμένουν στο σημείο για να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση.

Ήταν τεράστια η κινητοποίηση των δυνάμεων όλη την ημέρα, με πάνω από 120 πυροσβέστες, δεκάδες εναέρια μέσα και δυνάμεις του Στρατού να έχουν ριχτεί στη μάχη για περιορισμό του μετώπου, το οποίο χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα δύσκολο καθώς καίει σε πυκνό πευκοδάσος.

H πυρκαγιά εξελίχθηκε σε δύο πύρινα μέτωπα, το ένα προς Επίδαυρο και το άλλο προς Κόεφο και Αγγελόκαστρο. Αυτή την ώρα, αν και η πυρκαγιά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, η εικόνα είναι αρκετά βελτιωμένη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να συνεχίζουν να επιχειρούν. Δεν υπάρχει φλόγα αλλά σιγοκαίει ανάμεσα στα δέντρα, γεγονός που εντείνει την ανησυχία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr