Γνωστός σεφ εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Χάρη Δούκα με αφορμή το εστιατόριό του (pics-vid)
Στο στόχαστρο του γνωστού σεφ, Αλέξανδρου Τσιοτίνη, βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, για εργασίες που γίνονται έξω από ένα εκ των εστιατορίων του.Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο κ. Τσιοτίνης κάνει λόγο για ημιτελείς εργασίες στο πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί του, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να το κρατήσει κλειστό για περίπου 20 ημέρες.
Μάλιστα, ο γνωστός σεφ παραθέτει και φωτογραφίες από τα έργα και τις «ανοιχτές τάφρους» που υπάρχουν έξω από το εστιατόριο, όπως αναφέρει, υπογραμμίζοντας ότι τόσο τα έξοδα όσο και οι μισθοί των υπαλλήλων τρέχουν και πρέπει να πληρωθούν, παρότι το μαγαζί είναι κλειστό.
Επιπλέον, ο κ. Τσιοτίνης ασκεί κριτική στον δήμαρχο Αθηναίων, σημειώνοντας ότι κατά τον ίδιο «δεν έχετε καταφέρει να εκπληρώσετε αυτά που σας έχουν ζητηθεί από τον λαό», ρίχνοντας κι ένα… καρφί για την προεκλογική εκστρατεία που έκανε κατά τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ από τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Όσα είπε ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο TikTok για τις εργασίες έξω από το εστιατόριό του
«Αξιότιμε κύριε Δούκα, τι κάνετε… Δεν γνωριζόμαστε και δεν υπάρχει λόγος και να γνωριστούμε. Ονομάζομαι Αλέξανδρος Τσιοτίνης, είμαι σεφ και ιδιοκτήτης δύο εστιατορίων τα οποία βρίσκονται στον Κεραμεικό.
Χαίρομαι πάρα πολύ που συνειδητοποιώ πως μετά από καιρό τελειώσατε την δεύτερη κατά σειρά προεκλογική σας εκστρατεία, καθώς αν θυμάμαι καλά ο λαός σας έχει επιλέξει σαν δήμαρχο Αθηναίων, παρόλα αυτά εσείς ψάξατε επιπλέον να ασχοληθείτε με άλλα προβλήματα κοινωνικά ή πολιτικά για το γίγνεσθαι του ΠΑΣΟΚ, το οποίο με βρίσκει σύμφωνο, αν και εφόσον έχετε καταφέρει να εκπληρώσετε αυτά που σας έχουν ζητηθεί από τον λαό. Δηλαδή να είστε δήμαρχος Αθηναίων. Στα δικά μου μάτια δεν είστε, καθώς τις τελευταίες 20 μέρες το ένα μου εστιατόριο είναι ουσιαστικά κλειστό, γιατί έχετε σκάψει μπροστά από όλο το μαγαζί για διάφορα προβλήματα και έχετε αφήσει κάποιες ανοιχτές τάφρους.
@alextsiotinisΑυτη ειναι η δικη μου αληθεια αν ο κυριος δουκας εχει αλλη αποψη να μου την πει με χαρα αλλα εγω αλλη οδο δεν βρισκω, εδω μας φτασατε
Συγγνώμη που σας το θέτω έτσι, αλλά μιλάμε για 20 μέρες. Τα δημοτικά τέλη δεν καθυστερούν 20 μέρες, γιατί αν καθυστερήσουν, ξέρετε, από την επόμενη μέρα – δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αυτό – έχουν προσαυξήσεις. Επίσης και οι μισθοί. Είναι και αυτό ένα πρόβλημα, γιατί αυτός ο αποδιοπομπαίος τράγος που ονομάζεται επιχειρηματίας δυστυχώς οφείλει να είναι φερέγγυος στις υποχρεώσεις του. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αυτό. Φυσικά, δεν είμαι ο άνθρωπος που απλά ποστάρει όλα αυτά στα social media, αλλά βλέπετε από τη στιγμή που έχω απευθυνθεί στο Δήμο, στην ΕΥΔΑΠ, στο Φυσικό Αέριο, σε όλους αυτούς που έχουν έρθει κι έχουν σκάψει στο πεζοδρόμιό μου το τελευταίο εξάμηνο τρεις – τέσσερις φορές κι έχω βρει πόρτα, κοινοποιώ αυτό μπας και αξιωθεί κάποιος να χτυπήσει ένα καμπανάκι ότι υπάρχει δυστυχώς το σήμερα στο οποίο πρέπει πολιτικά να ανταπεξέλθετε, για να κοιτάξουμε το αύριο. Αλλιώς αύριο δεν θα υπάρχουμε εμείς.
Για δείτε το. Μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα να το συζητήσουμε».
Ποιος είναι ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης
O Αλέξανδρος Τσιοτίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η αγάπη του για τη γαστρονομία τον οδήγησε στην Palmier Academy. Παράλληλα με τις σπουδές του μαθήτευσε και στην κουζίνα του εστιατορίου Hytra. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκινάει από πολύ νεαρή ηλικία σε μερικά από τα πλέον αναγνωρισμένα εστιατόρια στον κόσμο στο πλάι τεράστιων μορφών της παγκόσμιας γαστρονομίας.
Δουλεύοντας ως μάγειρας στα εστιατόρια Epicure 3* michelin , Arpége 3* michelin, Astrance 3* michelin, δίπλα στους «μεγάλους του δασκάλους» Alain Passard, Helenne Darroze, Eric Frechon και Pascal Barbot.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2010, ανέλαβε το εστιατόριο Περιβόλι στη Σαντορίνη και στη συνέχεια διετέλεσε Executive Chef του ξενοδοχείου Elounda Peninsula στην Κρήτη για 3 χρόνια. Το 2012 κερδίζει τον πρώτο του Χρυσό Σκούφο για το εστιατόριο Calypso.
Το 2015 διακρίθηκε με την 1η θέση για τη ζώνη της Μεσογείου στον διεθνή διαγωνισμό S. Pellegrino Young Chef of the Year, με το πιάτο του “Ρίζες της Ελλάδας”. Το πιάτο αυτό απεικόνιζε μια πεσμένη και ραγισμένη βρώσιμη γλάστρα από χαρούπι, γεμισμένη με όλα τα αρωματικά της ελληνικής κουζίνας.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr