Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη μετά το άγριο κράξιμο για όσα είπε για τον Λύτρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη μετά το άγριο κράξιμο για όσα είπε για τον Λύτρα

Απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε δήλωσή της ότι «πλήττεται η καριέρα» του Απόστολου Λύτρα έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτήν τη στιγμή, πλήττεται;» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, προκαλώντας ομοβροντία αντιδράσεων στα social media.

Η παρουσιάστρια του Star, μέσα από την εκπομπή της, σχολίασε ότι απομονώθηκε φράση της, καλώντας τους τηλεθεατές να δουν ολόκληρη την εκπομπή, και αν συνεχίσουν να την κατηγορούν, τότε θα ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά, όλα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη

«Είδα αρκετά σχόλια που πήρατε και απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: “Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;”. Θα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά, γιατί αυτό έρχεται σε μια στιγμή που έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα, έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου. Να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά. Δεν μέμφομαι τον Δημήτρη, να ‘μαι ξεκάθαρη.

Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα, όχι γιατί ένας άνθρωπος που έχω συνεργαστεί εδώ στην εκπομπή κατηγορείται με πολύ συγκεκριμένη και βαριά κατηγορία. Αυτό το αφήνω στην άκρη. Είναι γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα, γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι, την ώρα που έκανα αυτόν τον συλλογισμό, ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων, γιατί ο Δημήτρης Δαμιανός μάς ενημέρωσε ότι δεν πρέπει να πλησιάζει τη σύζυγό του, με την οποία έχουν κοινή καριέρα, έχουν την ίδια στέγη, είναι στο ίδιο γραφείο. Αυτοί οι άνθρωποι, που ο ένας στήριξε την καριέρα του στον άλλον, έλεγε το δικαστήριο ότι δεν πρέπει να πλησιάζει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί (…). Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα “πάμε να φύγουμε” γιατί δεν άντεχα να τη βλέπω να την κακοποιεί, να τρώει ξύλο, να τη μαχαιρώνει. Η μητέρα μου μου έλεγε “δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί” (σ.σ.: στις επιχειρήσεις). Προτίμησε να αφήσει εμένα να φύγω σε ηλικία 13 ετών και όχι. Αυτό σε εμένα λέει πολλά, γιατί φαίνεται ότι υπάρχει μια απόφαση, που είναι μη προφυλακιστέος και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά ότι το παιδί υποφέρει και θα υποφέρει για πάντα. Δεν αρκεί μια συγγνώμη. Και έχω πάει στο κομμάτι με τη δικαστική απόφαση, και εκεί ο Δημήτρης, θέλοντας να μιλήσει για τα ίδια πράγματα που λέμε, εσείς κρατήσατε τη φράση στον Δημήτρη. Έχω αποδείξει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Το έχω αποδείξει και έμπρακτα».

Κουτσελίνη: Μη μου χρεώνετε πράγματα που ενδεχομένως θέλετε να χρεώσετε στη Δικαιοσύνη

«Αυτό με προσβάλλει όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν είμαι σε φάση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου και προχωρώ μπροστά.

Αυτό το “μπροστά” όμως δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι αυτή τη στιγμή έρχεται μια απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του και η σύζυγός του είναι, επίσης, μαζί του σε αυτή την καριέρα, γιατί μαζί την έχτισαν, έχουν δώσει κοινές συνεντεύξεις και έχουν μιλήσει για την κοινή τους καριέρα και για το πόσο ο ένας στηρίζει τον άλλον. Έχει ερωτηθεί η σύζυγός του αν είναι καλός και έχει πει ότι είναι “ο πιο τρυφερός άνθρωπος του κόσμου”. Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η “συγγνώμη” του Απόστολου. Τη “συγγνώμη” του Απόστολου να τη βάλουμε στην άκρη, γιατί εμένα δεν με αφορά. Η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί, μη μου χρεώνεται πράγματα που ενδεχομένως θέλετε να χρεώσετε στη Δικαιοσύνη. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή, η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Δείτε όλη την εκπομπή για μία ώρα, και αν συνεχίσετε να με κατηγορείτε, τότε εγώ θα σκύψω το κεφάλι και θα σας πω “συγγνώμη”» επισήμανε.<

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr