Η Μαρινέλλα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της κόρης και της εγγονής της – Βρισκόντουσαν στη μεγάλη συναυλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της κόρης και της εγγονής της – Βρισκόντουσαν στη μεγάλη συναυλία

Στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου βρέθηκαν χθες η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, και η εγγονή της, με τον φωτογραφικό φακό να τις καταγράφει λίγο πριν την κατάρρευση της τραγουδίστριας.

Η «μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου» ερμήνευε το τρίτο της τραγούδι, όταν ξαφνικά άρχισε να παραπατά και στη συνέχεια κατέρρευσε πάνω στη σκηνή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν βγει από το καμαρίνι της ένιωθε έντονο πονοκέφαλο.

Στη σπουδαία ερμηνεύτρια παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της και καλό της φίλο, ο οποίος παρακολουθούσε τη συναυλία, ενώ σχεδόν μία ώρα μετά μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ενώ παραμένει σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Μαρινέλλα: Στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου η κόρη και η εγγονή της

Λίγο πριν τις δραματικές στιγμές που έλαβαν χώρα,  ανάμεσα στους θεατές στο κατάμεστο Ηρώδειο εντοπίστηκε η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Μελίνα Δασκαλοπούλου, χωρίς να μπορούν να φανταστούν τη δυσάρεστη τροπή που θα έπαιρνε σύντομα η βραδιά.

Η κόρη της τραγουδίστριας ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσαν στο πλευρό της αμέσως μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή, ενώ η ίδια βρίσκεται κοντά της μέχρι και αυτή την ώρα, όπως και φίλοι και στενοί της συνεργάτες που αγωνιούν για την τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr