Η τελευταία κουβέντα του Μίμη Πλέσσα στον αγαπημένο του ανιψιό, Στέφανο κορκολή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τελευταία κουβέντα του Μίμη Πλέσσα στον αγαπημένο του ανιψιό, Στέφανο κορκολή

Αγαπημένος ανηψιός του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα ο σημαντικός Στεφανος Κορκολής βρισκόταν πάντα κοντά στον αγαπημένο του θείο.

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε στο MEGA για την απώλεια του Μίμη Πλέσσα, για την τελευταία τους συνάντηση, τις κουβέντες τους, τη συμβουλή που του είχε δώσει.

Η τελευταία κουβέντα με τον Μίμη Πλέσσα

«Τον συνάντησα μέσα στο καλοκαίρι, πήγα να τον επισκεφθώ, παίξαμε πιάνο, όπως συνηθίζαμε να παίζουμε πάντα, να αυτοσχεδιάζουμε οι δυο μας. Είπαμε τα δικά μας, δυστυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε μια συναυλία που ονειρευόμασταν και θα λεγότανε «Τα δικά μας» και θα ήμασταν απέναντι στα δύο πιάνα», είπε ο Στέφανος Κορκολής για την τελευταία συνάντηση με τον Μίμη Πλέσσα.

Για τη συμβουλή που του είχε δώσει στο ξεκίνημά του: «Θα θυμηθώ μια φράση που μου είχε πει όσο ήμουν πολύ πιτσιρικάς, λίγο πριν φύγω για το Παρίσι, “Αγόρι μου γλυκό, Στεφανάκο, εκεί που θα πας, κοίτα να μεγαλουργήσεις να μάθεις από τους δασκάλους σου. Κοίτα να υπηρετήσεις τη μουσική και αυτή θα σε ανταμείψει”», ήταν τα λόγια του Μίμη Πλέσσα στον Στέφανο Κορκολή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr