Κακοκαιρία Atena: Εντυπωσιακό timelapse βίντεο από drone με την καταιγίδα να απομακρύνεται από την Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Atena: Εντυπωσιακό timelapse βίντεο από drone με την καταιγίδα να απομακρύνεται από την Αθήνα

Το πέρασμα της κακοκαιρίας Atena από την Αττική αποτυπώνεται σε timelapse βίντεο.

Το βίντεο του Κωνσταντίνου Τσαρούχα παρουσιάζει το πέρασμα της κακοκαιρίας Atena που έφερε καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, ενώ λίγο μετά ξεπηδά το ουράνιο τόξο χαρίζοντας χρώμα στο γκρίζο του ουρανού.

Η κακοκαιρία Atena σφυροκόπησε την Αττική

Η κακοκαιρία Atena σφυροκόπησε την Αττική, το απόγευμα της Τρίτης. Η Πυροσβεστική δέχθηκε 97 κλήσεις στην Αττική για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ, αφαιρέσεις αντικειμένων, κλοπές δένδρων και αντλήσεις υδάτων.

Η κακοκαιρία Atena υποχωρεί σιγά-σιγά, ενώ σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα παραμείνει ασταθής.

«Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να σημειωθεί αστάθεια, κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και στο Ιόνιο. Την Παρασκευή αναμένεται να έχουμε μια πυροδότηση της αστάθειας. Κάποια βαρομετρικά χαμηλά θα περάσουν από τα Βαλκάνια, και έτσι θα σχηματιστεί ο καιρός τύπου «Π». Άρα γύρω από τη χώρα μας, δηλαδή στη δυτική Ελλάδα, στα βόρεια τμήματα και λιγότερο στο ανατολικό Αιγαίο, θα σημειωθεί αστάθεια μέχρι και την Κυριακή. Τα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα δεν αποκλείεται να είναι ισχυρά. Οι βοριάδες θα επικρατήσουν στη χώρα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας, συνθέτοντας έτσι ένα πιο φθινοπωρινό σκηνικό», ανέφερε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr