Κινηματογραφική ληστεία χρηματαποστολής: Πέταξαν καπνογόνα, έσκασαν τα λάστιχα και απείλησαν με καλάσνικοφ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινηματογραφική ληστεία χρηματαποστολής: Πέταξαν καπνογόνα, έσκασαν τα λάστιχα και απείλησαν με καλάσνικοφ

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Λαύριο, καθώς άγνωστοι λήστεψαν χρηματαποστολή με λεία άνω του ενός εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες εκτιμήσεις.

Συγκεκριμένα, στις 15:30 τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλου λήστεψαν τη χρηματαποστολή και διέφυγαν.

Με κινηματογραφικό τρόπο έδρασαν οι τέσσερις άνδρες που λήστεψαν χρηματαποστολή στο Λαύριο

Οι 4 δράστες ληστείας της χρηματαποστολής, φορώντας λευκές φόρμες και χειρουργικές μάσκες, σύμφωνα με μαρτυρίες των υπαλλήλων της εταιρείας, πέταξαν αρχικά μια κροτίδα-καπνογόνου με χρώμα που τους ανάγκασε να κόψουν ταχύτητα.

Στη συνέχεια έσκασαν τα λάστιχα του οχήματος με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν, όπως υποστηρίζουν. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο παρμπρίζ, ωστόσο, νεότερες αναφορές διαψεύδουν ότι επρόκειτο για τέτοιου είδους μηχανισμό.

Με την απειλή καλάσνικοφ τούς ανάγκασαν να κατέβουν από το όχημα και να ανοίξουν την πόρτα του οχήματος. Στη συνέχεια άρπαξαν 15 σάκους με χρήματα που σύμφωνα με πληροφορίες υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι υπάλληλοι σεκιούριτι υποστήριξαν πως είχαν πάρει χρήματα από πολλές επιχειρήσεις του Λαυρίου και το κατάστημα της αλυσίδας παιχνιδιών ήταν το τελευταίο.

Επίσης, υποστήριξαν ότι δεν είχαν προλάβει να βάλουν τα χρήματα στα βαλιτσάκια χρωματισμού των χρημάτων και δεν τα είχαν ενεργοποιήσει. Τα χρήματα ήταν σε απλούς σάκους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr