Μαρινέλλα: Αυτό είναι το νέο ιατρικό ανακοινωθέν – Πώς είναι η υγεία της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρινέλλα: Αυτό είναι το νέο ιατρικό ανακοινωθέν – Πώς είναι η υγεία της

Το μεσημέρι της Πέμπτης το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας

Παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στο θεραπευτήριο Υγεία, μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της 86χρονης Ελληνίδας τραγουδίστριας, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Το χρονικό του περιστατικού

Παγωμένοι παρακολουθούσαν τα όσα έγιναν πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου οι θεατές, που είχαν κατακλύσει το θέατρο, για να απολαύσουν την σπουδαία ερμηνεύτρια στην πολυαναμενόμενη συναυλία της.

Στο τρίτο τραγούδι, η σπουδαία ερμηνεύτρια άρχισε να χάνει τις ανάσες της και την ώρα που τραγουδούσε τον στίχο «Θεέ μου, μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε», κατέρρευσε επί σκηνής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ.

Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο, καθώς και η κόρη και η εγγονή της.

Αρχικά, η Μαρινέλλα υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία,

«Η ηλικία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο»

Για την κατάστασητ της υγείας της Μαρινέλλας, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο διευθυντής της νευροχειρουργικής στο νοσοκομείο «ΙΑΣΩ» Νικόλαος Μαραθεύτης.

Ο ίδιος εξήγησε ότι το γεγονός ότι συνήλθε στο καμαρίνι της είναι ένα καλό σημάδι, με τον ίδιο να υπογραμμίζει ότι «η ηλικία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και δεν είναι υπέρ της καλής πρόγνωσης».

Μάλιστα, ο νευροχειρουργός υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κάποια ειδική θεραπεία για το αιμορραγικό εγκεφαλικό. «Εάν το αιμάτωμα είναι μεγάλο πραγματοποιείται χειρουργείο, εάν το αιμάτωμα δεν είναι τόσο μεγάλο το πάμε συντηρητικά και αφήνουμε τον οργανισμό να το απορροφήσει. Εάν απορροφάται το αιμάτωμα, μπορεί το άτομο να επανέλθει 100%».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr