Μαρινέλλα: Nέο ιατρικό ανακοινωθέν – Σε κρίσιμη κατάσταση για δεύτερο 24ωρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρινέλλα: Nέο ιατρικό ανακοινωθέν – Σε κρίσιμη κατάσταση για δεύτερο 24ωρο

Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας εκδόθηκε από το θεραπευτήριο Υγεία.

Σκληρή μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία εξακολουθεί να δίνει η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης, επί σκηνής.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».
«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ούτε και έχει διασωληνωθεί. Κατά πληροφορίες οι γιατροί βρίσκονται σε στάση αναμονής καθώς εάν δεν υποχωρήσει το αιμάτωμα σε 72 ώρες θα προχωρήσουν σε επεμβαση.

Νωρίτερα, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε ότι η τραγουδίστρια ανέκτησε επαφή με το περιβάλλον και μάλιστα είπε στην κόρη της, Τζωρτζίνα, πως «δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου».

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι η κατάσταση της Μαρινέλλας ήταν πολύ δύσκολη το βράδυ της Τετάρτης με τους γιατρούς να προετοιμάζουν την οικογένειά της για κάθε ενδεχόμενο.

Τις ώρες που ακολούθησαν, όμως, ο οργανισμός της τραγουδίστριας πάλεψε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε καθώς, όπως ανέφερε και το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, η εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη είναι εκτεταμένη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η καρδιά της Μαρινέλλας λειτουργεί σαν 50χρονη, γεγονός που βοηθάει στη μεγάλη μάχη που δίνει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr