Ο ευφάνταστος τρόπος που η Αστυνομία λέει «ευχαριστώ» στους followers της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ευφάνταστος τρόπος που η Αστυνομία λέει «ευχαριστώ» στους followers της

Έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ευχαριστήσει τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα πιο εξωστρεφές προφίλ έχει υιοθετήσει η Ελληνική Αστυνομία τα τελευταία χρόνια, έχοντας έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία της επιτρέπουν να ενημερώνει τους πολίτες για οτιδήποτε άπτεται των αρμοδιοτήτων της.

Μεταξύ άλλων γνωστοποιεί τη δράση της, εφιστά την προσοχή των πολιτών για απάτες, ενώ τους υπενθυμίζει ότι πρέπει να σέβονται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προκειμένου να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο λογαριασμός της ΕΛΑΣ στο πρώην Twitter (νυν “X”) έφτασε τους 300.000 followers, με την ελληνική αστυνομία να γιορτάζει το εν λόγω γεγονός με ένα βίντεο με το οποίο εκφράζει τις ευχαριστίες της στους ακόλουθούς της.

Πρωταγωνιστές στο βίντεο είναι δύο οχήματα από τον στόλο της ΕΛΑΣ, στα οποία έχουν τοποθετηθεί μπαλόνια τα οποία συνθέτουν τον αριθμό 300, ενώ στο τέλος προστίθεται το γράμμα “Κ”, υποδηλώντας τους 300.000 followers.

Ειδικότερα, για το εορταστικό αυτό βίντεο έχει επιλεχθεί μία μοτοσυκλέτα και ένα Peugeot 308 δεύτερης γενιάς.

Φυσικά, τους τελευταίους μήνες o στόλος της ΕΛΑΣ έχει ενισχυθεί και με πιο σύγχρονα οχήματα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τα B-SUV μοντέλα Citroen C4 C-Cross και Peugeot 2008, που χάρη στις τελευταίας γενιάς τεχνολογίες τους και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά αναβαθμίσουν σημαντικά την επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, η ΕΛΑΣ έχει «αγκαλιάσει» και την ηλεκτροκίνηση, εντάσσοντας στον στόλο της και ηλεκτρικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του Citroen Ami. Αυτό βρίσκεται στη Χάλκη όπου ο όμιλος Συγγελίδη, η Citroen και η ελληνική Πολιτεία έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους ώστε να μετατρέψουν το νησί σε πρότυπο πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr