Ο Κασσελάκης ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για την ομοφοβική ανακοίνωση του Κούγια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κασσελάκης ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για την ομοφοβική ανακοίνωση του Κούγια

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το ομοφοβικό σχόλιο-απάντηση του Αλέξη Κούγια σε σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις του ποινικολόγου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο κ. Κούγιας, κληθείς σε τηλεοπτική εκπομπή να σχολιάσει την υπόθεση ξυλοδαρμού, είπε ότι ο κ. Λύτρας «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά» και ότι «κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντοτε», προκαλώντας αντιδράσεις.

«Ήταν υποχρεωτικό να αφεθεί ελεύθερος. Η άποψή μου είναι ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του ήταν υπερβολική. Απαράδεκτη ενέργεια σε κάθε περίπτωση ο ξυλοδαρμός, το παραδέχτηκε και ο ίδιος, έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης, είναι αυτοδημιούργητος, παραδέχθηκε την πράξη του γιατί θα μπορούσε να αποφύγει να την παραδεχθεί και να επιμένει στην αρχική του θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κασσελάκης: Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο Κούγιας

Τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τα ομοφοβικά σχόλια Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας. Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κούγιας κάνει ομοφοβικά σχόλια για τον Κασσελάκη

Σήμερα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έκανε ομοφοβικά σχόλια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Υπενθυμίζεται πως και τον περασμένο Σεπτέμβριο λίγο πριν από τις
εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του είχε πει «τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, “η Στέφανος” ή “ο Στέφανος”; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος αυτού του ζευγαριού; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή πραγματικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά, αγόρια και κορίτσια, και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα».

Τότε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το πρόσωπό του, είχε αρκεστεί να πει «παιδιά μην ξενυχτάτε εδώ».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr