Ο λόγος που η Κατερίνα Δαλάκα έφυγε από την Αθήνα και ζει μόνιμα στην Κατερίνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο λόγος που η Κατερίνα Δαλάκα έφυγε από την Αθήνα και ζει μόνιμα στην Κατερίνη

Στην απόφασή της να φύγει από την Αθήνα και να επιστρέψει μόνιμα στην Κατερίνη, απ' όπου κατάγεται, αναφέρθηκε η Κατερίνα Δαλάκα σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης, ενώ ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να τονίζει, μεταξύ άλλων: «Αν έχω κάποια σχέση, δεν θα την κρύψω, θα το δείξω».

Κατερίνα Δαλάκα: Έχω απομακρυνθεί από όλα και νιώθω πολύ καλά

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η Κατερίνα Δαλάκα ρωτήθηκε αρχικά για το αν θα ξανάπαιρνε μέρος στο «Survivor», με την ίδια να απαντά: «Με έχει βαρεθεί ο κόσμος νομίζω, φτάνει».

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω φύγει από την Αθήνα και μένω πλέον μόνιμα στην Κατερίνη, στον τόπο μου. Έχω απομακρυνθεί από όλα και νιώθω πολύ καλά. Δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα, και τώρα που ήρθα για κάποιες δουλειές θέλω να φύγω», αποκάλυψε στη συνέχεια η ίδια.

Απαντώντας, τέλος, στις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε: «Αν έχω κάποια σχέση, δεν θα την κρύψω, θα το δείξω. Δεν μου αρέσει το κρυφτό».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr