Πατέρας για δεύτερη φορά γίνεται ο Γιώργος Πατούλης – Έγκυος η σύντροφός του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας για δεύτερη φορά γίνεται ο Γιώργος Πατούλης – Έγκυος η σύντροφός του

Πατέρας για δεύτερη φορά γίνεται ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο πρώην περιφερειάρχης φαίνεται ότι θα γίνει πατέρας διδύμων, καθώς η κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου, πρώην συνεργάτις του στην Περιφέρεια Αττικής, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένει δίδυμα.

Σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με τον κ. Πατούλη, ο ίδιος αρνήθηκε να μιλήσει, λέγοντας σχεδόν μονολεκτικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κλείνοντας βιαστικά το τηλέφωνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου από το περιβάλλον του Γιώργου Πατούλη, οι φήμες έχουν βάση, καθώς ο ίδιος το έχει ήδη ανακοινώσει στον γιο του Αλέξανδρο, λέγοντάς του ότι σε λίγο καιρό θα αποκτήσει αδέλφια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Πατούλης διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με τη Νάνσυ Κοίλου, η οποία παλιότερα είχε εργαστεί και ως φωτομοντέλο, ενώ σήμερα ασχολείται με τα κοινά.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι περιορισμένες και έχουν αποφασίσει πως θέλουν να προστατεύσουν αυτή τη σχέση και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr