ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι της διευθύντριας σχολείου

Πατέρας πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι της διευθύντριας σχολείου
Το επεισόδιο καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/9) σε γυμνάσιο.

Στο Αγρίνιο έλαβε χώρα ένα σοβαρό περιστατικό βίας σε σχολείο, με έναν γονέα μαθητή που επιτέθηκε στη διευθύντρια μέσα στο γραφείο της.

Μάλιστα όπως μεταδίδει το pelop.gr, το επεισόδιο καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/9) σε γυμνάσιο του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα ένας 50χρονος πατέρας μαθητή «μπούκαρε» στο γραφεία της διευθύντριας του σχολείου και εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι της προκαλώντας της ελαφρύ τραυματισμό, ενώ ακόμα προκλήθηκαν φθορές στο πληκτρολόγιο του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ο γονέας κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.

Η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της για το συμβάν αναφέρει: «Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της λειτουργίας εκπαιδευτικού ιδρύματος σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι χθες 24-9-2024 το μεσημέρι, εισήλθε στο γραφείο εκπαιδευτικού σε σχολικό συγκρότημα και αφού απείλησε την εκπαιδευτικό, στη συνέχεια της εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό χτυπώντας την στο κεφάλι. Παράλληλα, από τις πράξεις του προκλήθηκαν φθορές σε πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχολικά έγγραφα, ενώ διαταράχθηκε η λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr