ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατριός ξυλοκόπησε στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη του

Πατριός ξυλοκόπησε στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη του
Αναστάτωση επικράστησε στα Δικαστήρια του Ηρακλείου σήμερα όταν ο πατριός μιας κοπέλας γρονθοκόπησε κατηγορούμενο για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του κοριτσιού.

Στο εδώλιο κάθισε ένας 39χρονος Αιγύπτιος που πριν από ένα χρόνο είχε συλληφθεί για καταγγελία που είχε γίνει το 2020, ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 14χρονη κοπέλα με ασελγείς χειρονομίες και θωπείες.

Ο 39χρονος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της 14χρονης, τότε, κοπέλας. Ωστόσο επειδή η μητέρα της, από τη Ρουμανία, απουσίαζε και παρών ήταν μόνο ο 40χρονος Αιγύπτιος πατριός της κοπέλας, ενώ δόθηκε αναβολή για τον Απρίλιο του 2025.

Ηράκλειο: Ο πατριός και η 18χρονη επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο

Σύμφωνα με το cretalive, η απόφαση για αναβολή προκάλεσε την οργή τόσο της 18χρονης σήμερα κοπέλας όσο και του πατριού της. ‘Ετσι, την ώρα που ο κατηγορούμενος εξερχόταν της αίθουσας, η 18χρονη τον χτύπησε με μπουνιά, ενώ ο πατριός της πήρε φόρα και άρχισε να τον κλωτσάει και να τον γρονθοκοπεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα η επίθεση σημειώθηκε σε όλο τον διάδρομο από την αίθουσα μέχρι τις τουαλέτες.

Αστυνομικοί και αστυνομικοί της Δικαστικής Αστυνομίας έσπευσαν για να τους ξεχωρίσουν και τελικά ο πατριός συνελήφθη και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για το επεισόδιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr