ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήρε φωτιά το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: Κάηκε ο πάνω όροφος, τι είπε ο παρουσιαστής (video)

Πήρε φωτιά το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: Κάηκε ο πάνω όροφος, τι είπε ο παρουσιαστής (video)
Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης, 24/9, στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, με τον δημοσιογράφο να αναφέρεται σε όσα συνέβησαν στον «αέρα» της εκπομπής του.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η φωτιά ξεκίνησε από τον ηλεκτρολογικό πίνακα του σπιτιού, μετά από μια έκρηξη, με την Πυροσβεστική να ανταποκρίνεται άμεσα και να φτάνει στο σημείο μέσα σε 8 λεπτά από τη στιγμή που τους κάλεσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε, ακόμη, ότι αν και η φωτιά δεν επεκτάθηκε πολύ, λόγω της μεγάλης θερμότητας που αναπτύχθηκε έλιωσε η οροφή του σπιτιού, με συνέπεια να υποστεί μεγάλη ζημιά.

Γιώργος Λιάγκας για τη φωτιά στο σπίτι του: Κάηκε όλος ο πάνω όροφος

«Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου. Είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε μια έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κ.λπ. Πήρα την Πυροσβεστική και θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της Πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί πολύ η φωτιά. Όμως οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά», εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr