ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσο χρόνων είναι η Μαρινέλλα

Πόσο χρόνων είναι η Μαρινέλλα
Ένα σοβαρό επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας που παραχωρεί απόψε (25/9) στο Ηρώδειο η Μαρινέλλα, με την τραγουδίστρια να λιποθυμά, ενώ βρίσκεται στη σκηνή.

Την στιγμή που η μαγευτική Μαρινέλλα ερμήνευε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια, το «Εγώ και εσύ», σε συναυλία της στο Ηρώδειο ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ξαφνικά κατέρρευσε, με το κοινό να παγώνει.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς χιλιάδες θαυμαστές παρευρέθηκαν στο Ηρώδειο για να απολαύσουν και να τιμήσουν την Μαρινέλλα σε μια μοναδική συναυλία, η θρυλική τραγουδίστρια έχασε τις αισθήσεις, την ώρα που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της συναυλίας.

Η σπουδαία τραγουδίστρια που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19 Μαΐου 1938 ήρθε αρκετά νωρίς στη ζωή της σε επαφή με το τραγούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό της σπουδαίας ερμηνεύτριας βρέθηκε σχεδόν άμεσα ο προσωπικός της γιατρός και ασθενοφόρο την μετέφερε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, για να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αρκετοί ήταν δε όσοι έσπευσαν να την βοηθήσουν και να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Πότε ξεκίνησε το τραγούδι η Μαρινέλλα

Η Μαρινέλλα ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως ηθοποιός κι ένα τυχαίο περιστατικό στάθηκε η αφορμή για να ασχοληθεί με το πραγματικό της πάθος. Όταν ήταν 17 ετών, συμμετείχε στον θίασο της Μαίρης Λωράνς, μαζί με ηθοποιούς που έκαναν τότε τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική, όπως η Μάρθα Καραγιάννη, ο Αλέκος Τζανετάκος και ο Κώστας Βουτσάς.

Κατά την περιοδεία στον Παλαμά Καρδίτσας, η τραγουδίστρια του θιάσου αρρώστησε και την αντικατάστησε η Μαρινέλλα, που γνώριζε πολύ καλά όλα της τα τραγούδια. Οι συντελεστές της παράστασης συνειδητοποίησαν ότι είχαν να κάνουν με ένα ακατέργαστο διαμάντι και έτσι, την έκαναν βασική τραγουδίστρια του θιάσου.

Όταν ρωτήθηκε σε μια συνέντευξή πώς θα ήταν η ζωή της αν δεν ακολουθούσε το τραγούδι απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Γιατί από πέντε χρόνων τραγουδάω, χορεύω και παίζω θέατρο. Οπότε τώρα είναι κάπως αργά για να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσα να είμαι, αφού το τραγούδι έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου από πολύ νωρίς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr