Προφυλακίστηκε ο πυροσβέστης που ξυλοκόπησε την σύζυγό του στη Λέσβο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκε ο πυροσβέστης που ξυλοκόπησε την σύζυγό του στη Λέσβο

Ο κατηγορούμενος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του στην Πυροσβεστική και πρόκειται να οδηγηθεί στις φυλακές της Χίου.

Με απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα να προφυλακίστηκε ο 36χρονος σύντροφος της Αγγελικής που την ξυλοκοπούσε κατ’ εξακολούθηση.

Το βράδυ της Κυριακής η Αγγελική κατάφερε να γλιτώσει από τα χειρότερα όταν με βια της επιτέθηκε ο 36χρονος μέσα στο αμάξι τους στον Πολιχνίτο. Στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν ο δίχρονος γιος τους.

Τη βία του 36χρονου σταμάτησε ο ξάδερφός του που επενέβη, ενώ η Αγγελική μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τραυματισμένη σε αυχένα και με μώλωπες στο πρόσωπο.

Λόγω των διατάξεων της ενδοοικογενειακής βίας, κινήθηκε άμεσα η διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά ο 36χρονος κρύβονταν.

Όταν ο εισαγγελέας έμαθε για τους ξυλοδαρμούς εναντίον της συντρόφου του στο παρελθόν μετέτρεψε την κατηγορία του πλημμελήματος σε κακούργημα.

Ο 36χρονος είχε το θράσος μετά την παρέλευση του αυτοφώρου να πάει στο αστυνομικόν τμήμα και να κάνει μήνυση εναντίον της μητέρας του παιδιού του για ενδοοικογενειακή βία. Εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και κρατείτο μέχρι σήμερα, όταν και απολογήθηκε.

Ο 36χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του στην Πυροσβεστική και πρόκειται να οδηγηθεί στις φυλακές της Χίου.

«Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχες» δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της 40χρονης που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό, Ευστρατία Χατζηγιάννη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr