Σε δομή φιλοξενίας μένει η 14χρονη που νοσηλεύεται στο Παίδων μετά από πτώση κολώνας της ΔΕΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δομή φιλοξενίας μένει η 14χρονη που νοσηλεύεται στο Παίδων μετά από πτώση κολώνας της ΔΕΗ

Περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη 14χρονη που τραυματίστηκε έπειτα από πτώση κολώνας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει το MEGA, τόσο η κοπέλα όσο και η αδελφή της μένουν σε δομή φιλοξενίας, καθώς η μητέρα τους δεν έχει εισόδημα για να τις μεγαλώσει. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, όταν έγινε το περιστατικό, η γυναίκα είχε πάρει τα κορίτσια να βγουν μία βόλτα, καθώς είχε να τα δει αρκετό χρονικό διάστημα.

Νέα Φιλαδέλφεια: Νοσηλεύεται στο Παίδων η 14χρονη -Αναμένεται να πάρει εξιτήριο

Όσον αφορά την 14χρονη, τραυματίστηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τα πόδια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει ανησυχία και αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

«Ήταν σάπια η κολώνα, έπεσε σαν να κόπηκε με μαχαίρι από τη ρίζα»

Για το περιστατικό είχε μιλήσει και ο δήμαρχος Νέα Φιλαδέλφειας, Γιάννης Τομπούλογλου.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσαν, γιατί δεν ήμουν εκεί, μια μητέρα περίμενε με την κόρη της στη διάβαση στο φανάρι, για να περάσει απέναντι. Το πρώτο όχημα ήταν ένα τρόλεϊ και ίσως από το ζόρισμα η κολώνα, που φάνηκε και εκ των υστέρων πως ήταν σάπια, έπεσε.

«Δεν φαινόταν πως η κολώνα ήταν σάπια, δεν φαινόταν με το μάτι. Κόπηκε σαν μαχαίρι ακριβώς στη ρίζα της. Eίναι κολώνα που στηρίζει τα καλώδια του τρόλεϊ. Έργα είχαν γίνει. Το γήπεδο έγινε πριν δυο χρόνια», ανέφερε στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr