Η οικογενειακή επιχείρηση «Τα γλυκά της Φαλταΐνας» τιμήθηκε με τον καλύτερο τρόπο δια στόματος σεφ Λαζάρου, ο οποίος είπε «δεν έχω ξαναδοκιμάσει καλύτερο αμυγδαλωτό». Αναμφίβολα τα γλυκά του κουταλιού και το αμυγδαλωτό είναι η βαριά βιομηχανία της επιχείρησης. Από το 2008 όμως το παγωτό είναι αυτό που κερδίζει τις καρδιές των ντόπιων και των τουριστών.
Έτσι και φέτος το καλοκαίρι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν στην ουρά για να δοκιμάσουν το παγωτό της «Φαλταΐνας« και ειδικά την γεύση του γνωστού αμυγδαλωτού η οποία πλέον βγαίνει και σε παγωτό.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr