Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός σε τροχαίο νεαρός ποδοσφαιριστής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός σε τροχαίο νεαρός ποδοσφαιριστής

Το ΑΤ Καμένων Βούρλων να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκαλεί η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα σε τροχαίο στο Μελιδόνι Φθιώτιδας.

Ο Χάρης «έφυγε» σε ηλικία μόλις 21 ετών την Κυριακή (11/8).

Ο Πάστρας αγωνιζόταν ως αμυντικός κι έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22 και στη συνέχεια πέρασε από Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Είχε μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17.

Το ΑΤ Καμένων Βούρλων να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος νέος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμη η οικογένεια της ΜΑΡΚΟ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία δηλώνουν «βαθιά συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του».

«Ο Χάρης την περσινή χρονιά, υπήρξε μέλος της οικογένειας μας και θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στην οικογένεια και τους φίλους του. Αδιανόητο, θλιβερό και τραγικό γεγονός η ξαφνική απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου,μα πάνω απ’ όλα ενός εκπληκτικού ανθρώπου και ενός αδαμαντινου χαρακτήρα.Ένας άγγελος πέταξε ψηλά στον ουρανό τόσο πρόωρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας την θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική κοινωνία.Αντίο Χαρη, καλό παράδεισο» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr