Σταρόβας: Έχω χάσει 38 κιλά μετά το εγκεφαλικό – Από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταρόβας: Έχω χάσει 38 κιλά μετά το εγκεφαλικό – Από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, κάνοντας λόγο για «μία από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες» της ζωής του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι από τον Μάιο μέχρι και σήμερα έχει χάσει 38 κιλά, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη του επαφή με την κιθάρα του μετά το εγκεφαλικό, και στο πώς επηρεάστηκε το παίξιμό του.

Δημήτρης Σταρόβας: Πώς επηρεάστηκε από το εγκεφαλικό επεισόδιο

«Κοντεύω τα 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται. Και μην πείτε ότι δεν βλέπετε καλύτερα την κιθάρα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας για τα κιλά που έχει χάσει.

Ο ίδιος, στη συνέχεια, μίλησε για το εγκεφαλικό που υπέστη και πώς τον επηρέασε, λέγοντας: «Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη ημέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια, πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση τη γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες στο νοσοκομείο για την κιθάρα, θυμόμουν νοερά τα πάντα. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί στην κιθάρα, έτσι ήλπιζα».

«Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα σε κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα. Εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης, ο φίλος μου, μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία. Ευτυχώς, σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά», πρόσθεσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr