Συναγερμός στην Εύβοια: Αναζητούνται δύο αλλοδαποί για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στην Εύβοια: Αναζητούνται δύο αλλοδαποί για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Κατάσχεση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Πρωινές ώρες 31-03-2022 κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης στελεχών γραφείου ασφάλειας Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, εντοπίστηκαν δύο (02) αλλοδαποί ηλικίας 24 και 35 ετών να επιβαίνουν σε δίκυκλο όχημα, το οποίο τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση.

Στη συνέχεια, οι εν λόγω αλλοδαποί εισήλθαν σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Αρτάκης Εύβοιας, από το οποίο σύντομα εξήλθαν, ακολούθως διέφυγαν με το ανωτέρω όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε νομότυπη έρευνα εντός του ανωτέρω διαμερίσματος, εντοπίστηκαν δύο χιλιάδες τριακόσια τριάντα (2.330) πακέτα τσιγάρων των είκοσι τσιγάρων έκαστο, εκατόν ενενήντα δύο (192) συσκευασίες καπνού των 50 γρ. έκαστη καθώς και τριάντα δύο (32) συσκευασίες καπνού των 30 γρ. έκαστη, διαφόρων επωνυμιών, χωρίς να φέρουν, στο σύνολό τους, την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Ανωτέρω καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο Χαλκίδας, ενώ αναζητούνται o 24χρονος και ο 35χρονος, για παράβαση των Ν. 2960/01 “Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας” σε συνδυασμό με τα άρθ. 45 και 169 Π.Κ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr