Συνελήφθη ξανά ο άνδρας που πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ξανά ο άνδρας που πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση

Ο 50χρονος συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του κομμωτή με σκοπό να τον ληστέψουν

Δεν πρόλαβε να αφεθεί ελεύθερος ο άνδρας που είχε πυροβολήσει το 2016 τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση έξω από το σπίτι του και συνελήφθη ξανά για ναρκωτικά.

Ο 50χρονος, που μαζί με έναν ειδικό φρουρό κι έναν άνδρα ιρακινής καταγωγής συμμετείχαν στην απόπειρα δολοφονίας του κομμωτή με σκοπό να τον ληστέψουν, συνελήφθη και πάλι το προηγούμενο Σάββατο για διακίνηση ροζ κοκαΐνης. 

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του, καθώς φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της Πάτρας. Συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου το όπλο με το οποίο, όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, είχε πυροβολήσει το 2016 στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση. Το όπλο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για βαλλιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το ίδιο όπλο.

Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του κομμωτή, ο 50χρονος συμμετείχε και σε ληστεία χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ. Σε έρευνα στο σπίτι του και το σπίτι του 41χρονου βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τη συγκεκριμένη ληστεία, καθώς επίσης 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ροζ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).

STAR

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr