Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Πολύ γρήγορα η πληρωμή – Πότε θα μπουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Πολύ γρήγορα η πληρωμή – Πότε θα μπουν

Οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Οκτωβρίου

Οι πληρωμές για τις συντάξεις του Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινώσει ο ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των μη μισθωτών (πρώην ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ) καθώς και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα.

Δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024, θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των μισθωτών (πρώην ΙΚΑ, τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΝΑΤ και λοιπά ταμεία), καθώς και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληρωμές θα είναι διαθέσιμες στα ΑΤΜ από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

Επομένως, οι συνταξιούχοι των μη μισθωτών θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις από την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, ενώ οι συνταξιούχοι των μισθωτών και του δημοσίου από την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου.

Οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Οκτωβρίου

Αναλυτικά η πληρωμή για τις συντάξεις:

  • Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 (από την Τρίτη 24 το απόγευμα στα ΑΤΜ) θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
  • Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (από την Πέμπτη 26 το απόγευμα στα ΑΤΜ) θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr