ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κεφάλι – Ο 69χρονος έχει διαμπερές τραύμα στο κρανίο

Τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κεφάλι – Ο 69χρονος έχει διαμπερές τραύμα στο κρανίο
Γιος σημάδεψε με ψαροτούφεκο το κρανίο του πατέρα του, διαπερνώντας το από άκρη σε άκρη πάνω από το ύψος του αυτιού και στη συνέχεια με άλλη βέργα ψαροτούφεκου τον τραυμάτισε στο στήθος. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε περιοχή του Βόλου.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο Νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία για να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ήταν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου και στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας, όταν ένας 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκό του και χτύπησε με την τρίαινα δύο φορές τον 69χρονο πατέρα του στο κεφάλι και στο στήθος.

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τον τραυματία, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου. Επίσης, στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Πατέρας και γιος είχαν συνέχεια καβγάδες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καβγάδες, ενώ ο πατέρας αυτή την ώρα έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

H Αστυνομία αναζητά τον 40χρονο γιο που τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση στον πατέρα του.

«Η μεταλλική βέργα εξείχε πολύ, για να μπορέσει να μπει στον αξονικό, να γίνει η επέμβαση, έπρεπε να κοπεί. Οπότε κόπηκε από την πυροσβεστική και συνεχίστηκε ο υπόλοιπος έλεγχος. Ήταν κάτι το ιδιαίτερο και, ευτυχώς, στην Ελλάδα δεν έχουμε εμπειρία από τέτοια διαμπερή τραύματα», ανέφερε η διευθύντρια της ΜΕΘ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr