ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Νεκρός σε θάλασσα βρέθηκε ο 40χρονος που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του

Βόλος: Νεκρός σε θάλασσα βρέθηκε ο 40χρονος που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Βόλου το πρωί της Πέμπτης, καθώς εντοπίστηκε πτώμα στη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων.

Σύμφωνα με το gegonotanews, στελέχη του Λιμεναρχείου προχώρησαν στην περισυλλογή του και διαπίστωσαν ότι ανήκει στον 40χρονο που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του και είχε εξαφανιστεί μετά το περιστατικό.

Βόλος: Βρέθηκε στην περιοχή και το τρίκυκλο που χρησιμοποίησε ο 40χρονος για να διαφύγει

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα αργότερα οι Αρχές εντόπισαν κοντά στο σημείο που ήταν το πτώμα και το τρίκυκλο που είχε χρησιμοποιήσει ο 40χρονος για να διαφύγει, μετά το περιστατικό που έστειλε τον πατέρα του στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το magnesianews, κατά πάσα πιθανότητα ο 40χρονος πήδηξε από τον γκρεμό με το μηχανάκι, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου κι έγινε επίσημα η ταυτοποίηση από τη σύντροφο του 69χρονου πατέρα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Πώς έγινε το περιστατικό

Το επεισόδιο μεταξύ γιου και πατέρα έγινε το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι τους στον Βόλο. Μετά από έντονη λογομαχία, ο 40χρονος πήρε ένα μαχαίρι και αρχικά επιτέθηκε στον 69χρονο πατέρα του, ωστόσο δεν προέκυψε ότι του κατάφερε κάποιο πλήγμα.

Στη συνέχεια ο δράστης πήρε ένα ψαροντούφεκο που είχε στο σπίτι και του έριξε στο δεξί μέρος του θώρακα, προκαλώντας του ένα διαχειρίσιμο τραύμα.

Ακολούθως ο δράστης πήρε και δεύτερο ψαροντούφεκο και του κατάφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο, πίσω από το αυτί. Μάλιστα η μονόφτερη βέργα που έφερε το όπλο, διαπέρασε το κρανίο του άνδρα και βγήκε από την άλλη πλευρά στον αυχένα!

Ο 40χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ενώ γείτονας που άκουσε φωνές κάλεσε την Αστυνομία.

Ο 69χρονος, έχοντας τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου κλήθηκαν πυροσβέστες για να κόψουν τη βέργα του ψαροντούφεκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr