ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόρεια Εύβοια: Μεγάλος ο κίνδυνος από τα καμμένα δέντρα – Δύο σοβαρά ατυχήματα μέσα στον Οκτώβριο

Βόρεια Εύβοια: Μεγάλος ο κίνδυνος από τα καμμένα δέντρα – Δύο σοβαρά ατυχήματα μέσα στον Οκτώβριο
Καταρρέουν τα καμμένα δέντρα στα δάση της βόρειας Εύβοιας αφού έχουν ήδη σημειωθεί δύο σοβαρά ατυχήματα

Καταρρέουν στην κυριολεξία τα καμμένα δέντρα στα δάση της βόρειας Εύβοιας αφού έχουν ήδη σημειωθεί δύο σοβαρά ατυχήματα με θύματα δύο άνδρες έναν υλοτόμο κι ένα μελισσοκόμο.

Το πρώτο ατύχημα σημειώθηκε στις 14 Οκτωβρίου πάνω από τον οικισμό Χρόνια Ελυμνίων με θύμα έναν 53χρονο ο οποίος βρέθηκε στο δάσος για να κόψει ξύλα για ιδία χρήση.

Ο άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο το οποίο έπεσε επάνω του από πίσω του την ώρα που εκέινος έκοβε ένα άλλο δέντρο.

Χρειάστηκε η συμβολή της πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Μαντουδίου ενώ κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς έχει υποστεί διπλό κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και έχει πολύ έντονους πόνους στα πλευρά, όπου και θα παραμείνει για αρκετές ημέρες καθώς χρειάζεται να παραμείνει σε ακινησία.

Λίγες ημέρες πιο πριν, κοντά στην περιοχή που αναφέρθηκε παραπάνω σημειώθηκε κι άλλο ατύχημα. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας μελισσοκόμος, ο οποίος καταπλακώθηκε από δέντρο την ώρα που δούλευε στο δάσος με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο για ράμματα στο κεφάλι.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και χρειάζεται οι υπεύθυνοι να επιληφθούν της κατάστασης καθώς δεν αποκλείεται να σημειωθούν κι άλλα ατυχήματα και μπορεί να είναι ακόμη πιο σοβαρά, αφού τα δέντρα μπορεί να πέσουν ακόμα και στον δρόμο και να πλακώσουν αυτοκίνητσ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr