ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος το ξέρει?

Ο πρόεδρος το ξέρει?
της Ματίνας Ρέτσα Αμέσως μετά τις γιορτές θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο από τώρα έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο στην Εύβοια και ακούγονται ονόματα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες . Όλοι όσοι ενδιαφέρονται έχουν πάρει το ok λένε από τον […]

της Ματίνας Ρέτσα

Αμέσως μετά τις γιορτές θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο από τώρα έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο στην Εύβοια και ακούγονται ονόματα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες .

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται έχουν πάρει το ok λένε από τον πρόεδρο και θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια. Και εμείς ρωτάμε….Ο πρόεδρος το ξέρει?

Αυτή η πληροφόρηση του τύπου ότι όλοι έχουν μιλήσει με τον Κυριάκο κυκλοφορεί πολύ έντονα στο Νομό. Εάν όντως ισχύει μάλλον ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα πρέπει να έχει ασχοληθεί με τα άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν τη Χώρα, πράγμα βέβαια αδύνατον!! ΄΄Ο πρόεδρος θα έχει τον τελευταίο λόγο λένε οι συνεργάτες του΄΄ και αυτό βέβαια τα λέει όλα!!!!

Και επειδή έχει γίνει πολύς λόγος και έχουν ΄΄κατ΄εντολή΄΄ γραφτεί διάφορα ονόματα τα μόνα σίγουρα ονόματα είναι αυτά του νυν βουλευτή Σίμου Κεδίκογλου και του πρώην υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου.

Όλα τ΄άλλα γίνονται απλά για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr