Σοβαρή καταγγελία στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ασθενοφόρο για τον τραυματισμένο 62χρονο αναβάτη
Ειδησεις ευβοια

Σοβαρή καταγγελία στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ασθενοφόρο για τον τραυματισμένο 62χρονο αναβάτη

Τι δήλωσε στο evima.gr φίλος του αναβάτη που τραυματίστηκε στο όρος Δίρφυς και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καταφυγίου.

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε φίλος του αναβάτη από την Αθήνα που τραυματίστηκε στο όρος Δίρφυς και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καταφυγίου.

Οπως δήλωση στο evima.gr: «είναι απαράδεκτο να περιμένουν δύο ώρες για να έρθει ασθενοφόρο να παραλάβει τον τραυματισμένο φίλο μου που έχει σπάσει το πόδι του. Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο νοσοκομείο να έχει μόνο ένα ασθενοφόρο; Καλέσαμε για ασθενοφόρο και μας είπαν πως δεν υπήρχε διαθέσιμο και ότι θα καλούσαν από την Αθήνα. Μετά από λίγη ώρα μας ενημέρωσαν ότι δεν είχε ξεκινήσει το ασθενοφόρο από Αθήνα και μέχρι αυτή την ώρα δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το ασθενοφόρο. Σε λίγο νυχτώνει. Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε την Πυροσβεστική που ενδιαφέρθηκε άμεσα και τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων που επίσης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και βρίσκεται κοντά μας. Θα μεταφέρουμε τον τραυματία φίλο μου μέσα αυτοκίνητο μέχρις ότου έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει», είπε χαρακτηριστικά στη Ματίνα Ρέτσα ο φίλος του τραυματία αναβάτη.

Εικόνες από το σημείο της πτώσης του 62χρονου αναβάτη

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Εύβοιας για πτώση αναβάτη

Συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr ο 62χρονος αναβάτης κάτω υπό άγνωστες συνθήκες βγήκε εκτός δρόμου με τη μηχανή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί απο την πτώση και να σπάσει το πόδι του.

Αμεσως σήμανε συναγερμός στις αρχές ενώ στο σημείο σπεύδει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς.

Το συμβάν έγινε στην περιοχή του καταφυγίου στο Όρος Δίρφυ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr