Το χοσάφ είναι πεντανόστιμη εύκολη και γρήγορη συνταγή κομπόστας από την Εύβοια και αποτελεί το ιδανικό καλοκαιρινό επιδόρπιο.
Δείτε παρακάτω πώς φτιάχνεται
Υλικά
- 500 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 500 γρ. κορόμηλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κομμάτι κανέλα
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα παραπάνω υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα
μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα. - Σερβίρεται σε μπολ.
Καλή σας απόλαυση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr