ευβοια
Δείτε πώς φτιάχνουν το χοσάφ στην Εύβοια
Το χοσάφ είναι η παραδοσιακή κομπόστα της Εύβοιας.Άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή της Εύβοιας είναι το χοσάφ το οποίο είναι κομπόστα και αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο.
Υλικά
- 500 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 500 γρ. κορόμηλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κομμάτι κανέλα
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα παραπάνω υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα.
- Σερβίρεται σε μπολ.
Καλή σας απόλαυση!
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr