Άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή της Εύβοιας είναι το χοσάφ το οποίο είναι κομπόστα και αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο.
Υλικά
- 500 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 500 γρ. κορόμηλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 κομμάτι κανέλα
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα παραπάνω υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα.
- Σερβίρεται σε μπολ.
Καλή σας απόλαυση!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr