
Δήλωση Αναστάσιου Ρέτσα για τη σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου των Περιβολίων
Ο υπεύθυνος της Εθελοντικής Ομάδας Καθαριότητας του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβολίων ΄΄Το Όραμα΄΄ Ρέτσας Αναστάσιος μιλά στη Ματίνα Ρέτσα για την πρωτοβουλία του Συλλόγου να αντικαταστήσει τον σπασμένο καθρέφτη σήμανσης ορατότητας στην πιο επικίνδυνη διασταύρωση στα Περιβόλια Αχλαδερής.
Ματίνα Ρέτσα– κ. Ρέτσα ο σύλλογός σήμερα πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία για το χωριό.
Αναστάσιος Ρέτσας-Πράγματι κ. Ρέτσα, σήμερα η Εθελοντική μας ομάδα με την εποπτεία του Δ.Σ. του Νεότευκτου Συλλόγου μας, αντικαταστήσαμε τον σπασμένο και διαλυμένο καθρέφτη της κεντρικής διασταύρωσης του χωριού μας στην θέση •Τουλας•, που οδηγεί προς αρκετούς προορισμούς και ο σημαντικότερος από αυτούς προς την παραλία του Καλάμου ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες.
Αρκετοί ήταν οι κίνδυνοι που ελλοχευε η διασταύρωση αυτή. Μάλιστα κρίναμε πως είναι απαραίτητη η τοποθέτηση και η αντικατάσταση καθρέφτη στη συμβολή τριών προορισμών, για να μπορούν οι οδηγοί να έχουν ορατότητα, μέσω αυτού και έτσι περιορίστηκαν σημαντικά οι κίνδυνοι. Από κει και πέρα ο καθένας οδηγός έχει την δική του ευθύνη προσοχής.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr